Feneko | Raamtabletten

Ons uitgebreide gamma van alu-dorpels biedt een geschikte oplossing voor elk type venster en gevel.

Onze alu-dorpels zijn beschikbaar in verschillende rug- en tabletdiepten (tot 350 mm). Zo zijn ze geschikt voor alle toepassingen.

Aluminium is een materiaal dat heel wat voordelen biedt. De oppervlaktebehandeling voorkomt corrosie, aluminium is heel onderhoudsarm en de raamdorpels van aluminium zijn erg makkelijk te verwerken bij plaatsing.
De raamdorpels worden geplooid uit een aluminiumplaat (ALMG3/H111) met een dikte van 2 mm.

De ervaring leert ons dat een verlies van 40% niet uitzonderlijk is als er met volledige lengtes (de meest gebruikelijke maten) wordt gewerkt. Om dat verlies tegen te gaan, leveren we onze raamdorpels in verschillende lengtes, namelijk 1000 mm, 2000 mm, 3000 mm en 4000 mm.
Bovendien kunnen de raamtabletten tegen een kleine meerprijs ook op maat worden afgewerkt. Dat verhoogt het gebruiksgemak nog.

De uiteinden van de alu-dorpels zijn makkelijk af te werken met esthetische eindstukken in bijpassende kleuren. En met de koppelstukken laat u de FenekO-dorpels moeiteloos op elkaar aansluiten. De binnen- en buitenhoeken (90°), ten slotte, bieden een oplossing bij een brede waaier van toepassingen.

 

U wilt natuurlijk graag dat uw raamdorpels mooi samengaan met de rest van het buitenschrijnwerk. Geen probleem: bij de vervaardiging van de raamdorpels kunt u kiezen uit meer dan 500 RAL-kleuren. En die heeft FenekO allemaal in voorraad.

 

Lees alles over ons gamma raamtabletten/dorpels