Belgaclima

 

De kracht van BelgaClima

Belgaclima

BelgaClima staat voor een sterk uitgebalanceerd en hoogkwalitatief aanbod in luchtdichtingssystemen.
Het gamma bestaat enerzijds uit innoverende producten voor de lucht- en winddichte plaatsing van uw isolatie; en meer in het bijzonder voor laag energie- en/of passiefbouw. Het aanbod reikt echter verder dan het product op zich en voorziet door enkele unieke aanvullende tools in de totale behoefte van de professional.
Knowhow, opleiding, interactie en een doorgedreven focus op service maken allen samen van BelgaClima een uniek totaalconcept.

 


BelgaClimacademy

Belgaclimacademy

Als fabrikant van luchtdichte systemen helpt BelgaClima u de energieprestaties van uw gebouw met 10 tot 15 E-peilpunten te verbeteren.
BelgaClima beseft dat zijn verantwoordelijkheid verder reikt dan het ontwikkelen en op de markt brengen van performante producten en oplossingen. Het luchtdicht bouwen is een grote uitdaging voor alle bouwberoepen! Daarom is er ‘BelgaClimacademy’.

Deze afdeling heeft als doel om via op maat gemaakte opleidingsmodules partners – zijnde architecten, verdelers en installateurs – maximaal te begeleiden om samen tot een economisch verantwoord en luchtdicht resultaat te komen voor de bouwheer.ARCHITECT

Als architect heeft u een niet te onderschatten opgave om alle bouwpartners te laten samenwerken teneinde een luchtdicht resultaat te bekomen.
Via de BelgaClimacademy geven wij specifieke opleidingen voor architecten (het belang van luchtdichting in het EPB verhaal, hoe toepassen in uw projecten, achtergrond bij de verschillende oplossingen, enz …).

www.belgaclima.be/architect

INSTALLATEUR

Als installateur bent u de aangewezen persoon die het ontwerp van de architect en zijn bouwheer in de praktijk moet toepassen.
Dit vraagt naast een technische ook een terdege praktische kennis. Hiertoe hebben wij verschillende vakgerichte trainingen ontwikkeld waar u naast een basis theoretische opleiding ook een praktijkgerichte plaatsingsopleiding krijgt. Dit moet u toelaten om met kennis van zaken uw opdracht professioneel te kunnen uitvoeren.

www.belgaclima.be/installateur

 


 


 

Contact

BELGA PLASTICS NV

Gontrode Heirweg 142 | B-9090 Melle

T +32 (0)9 210 77 60 | F +32 (0)9 210 77 65

info@belgaplastics.be | www.belgaplastics.be

 

belgianqualitybrand_logo2190_resized_page_175_200_0_0_1