BovenYvo

ramen en deuren Yvo Boven

uw aluminium ramen en deuren vakman

Boven Yvo biedt u meer dan 40 jaar vakmanschap in aluminium ramen en deuren en is uitgegroeid tot een gekende familiezaak in Beveren en ver daarbuiten. 

Bij Boven Yvo hechten we het allergrootste belang aan stipte afspraken, volledige uitvoering in eigen beheer en kwaliteit. Wij vinden een persoonlijk klantcontact zeer belangrijk. Er is steeds een rechtstreekse controle op productie en plaatsing. En service wordt hoog in het vaandel gedragen. Boven Yvo is uw ideale partner voor uw aluminium ramen en deuren in de regio Antwerpen – Gent – Brussel (en ver daarbuiten).

Ontdek zeker ook onze referenties of bezoek één van onze toonzalen.

 


 

Eigen beheer

Dankzij eigen fabrikaat & plaatsing van onze aluminium ramen en deuren beperken we het risico op fouten en miscommunicatie.

Gevolg: meer tevreden klanten.

Stiptheid

Voor u als klant telt er maar 1 ding, correctheid. Boven Yvo gaat er prat op om het volledige proces van eerste afspraak tot uiteindelijke plaatsing van uw aluminium ramen en deuren tot in de puntjes te regelen.

Daar gaan we voor. Elke dag.

Kwaliteit

Onze kwalitatief hoogstaande producten bieden u en ons zekerheid op een jarenlang onbezorgd plezier van uw aluminium ramen en deuren.

Enkel het beste is goed genoeg!


 

Aluminium ramen en deuren van Boven Yvo, de beste keuze

Boven Yvo produceert en plaatst aluminium ramen en deuren voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit voor particuliere, commerciële en industriële projecten. Wanneer u aan aluminium ramen en deuren denkt is Boven Yvo uw geschikte bouwpartner, ongeacht de grootte van uw project.

De isolatiewaarden van een aluminiumprofiel beperken zich niet enkel tot de thermische isolatie. Ook voor geluidsisolatie is aluminium een goede keuze. Voor dikker glas zijn aluminium profielen zelfs de beste keuze vanwege de sterkte van de aluminium profielen. Voor meer informatie in verband met de premies informeren wij u graag in één van onze showrooms.

Voor het design van uw aluminium ramen en deuren heeft u een grote keuze aan kleuren en ontwerpen van aluminium profielen. Boven Yvo kiest steevast voor de vooruitstrevende kwaliteitsproducten van Reynaers Aluminium. Met Reynaers Aluminium kies je niet alleen voor stijlvolle vormgeving, comfort en kwaliteit, maar ook voor vakmanschap, innovaties en garantie.

Met aluminium ramen en deuren gaat u voor de meest onderhoudsvriendelijke en duurzame keuze die u kan maken. Maar wist u dat aluminium ook de meest veilige keuze is voor uw ramen en deuren? 

 

 

renson ambassador

Renson® ontwikkelt producten & concepten die een gezonde en comfortabele woon- en leefomgeving nastreven. Voor de distributie hiervan werkt Renson® samen met een professioneel netwerk van opgeleide installateurs & verdeelpunten. Grote verdelers worden ambassadors geheten. Per regio is er echter ook een hoofdverdeler, een premium ambassador.

Boven Yvo is zo een premium ambassador. Hieronder kan u vinden wet dit juist betekent voor u, de eindklant.

 

 logo

 Wat betekent dit concreet voor u als eindklant?

 • Renson® verwijst u naar een opgeleid en erkend dealer
 • Een team specialisten die u helpt bij de creatie van een gezonde en energiezuinige woning
 • Professionele en degelijke plaatsing
 • Een doeltreffende dienst na verkoop
 • De garantie van een marktleider op vlak van ventilatie, zonwering en outdoor livings.

 

Je beglazing is veruit het beste en nuttigste bouwmateriaal aan je woning.

Een doordachte keuze voor een beter woongenot

Traditioneel is de primaire functie van glas het daglicht binnen te laten en ons daarbij te beschermen tegen al te kwalijke weersinvloeden..

Door de talrijke eigenschappen Een doordachte keuze voor een beter woongenotdie de hedendaagse beglazingen vandaag meekrijgen, leent glas zich tot allerlei functies.
Denken we aan warmteisolatie, bescherming tegen geluidshinder, inbraakvertraging, UV- bescherming, zonnewering en, zeer belangrijk, de mogelijkheid om een persoonlijk cachet aan uw woning mee te geven.

Welk ook uw comforteisen zijn, de juiste glascombinatie zal uw woongenot beduidend verbeteren. Wij helpen u zoeken naar de doordachte en meest geschikte keuze van beglazing voor uw woning, uw gezin, voor Uzelf..

 

 


Een greep uit onze realisaties

 

 


 

We bieden u een grote verscheidenheid aan stijluitvoeringen, isolatieniveaus en kleuren.  Zowel voor renovatie als nieuwbouw vind u een oplossing die past bij uw stijl.

 • Concept system
 • Slim Line (Steel look)
 • De nieuwe Master Line
 • Schuifsystemen CP130 en CP155
 • Vouwwandsysteem CF77
 • enz...

Graag adviseren we u bij de keuze van:

 • de juiste beglazing (thermisch, zonwerend, akoestisch, veiligheid)
 • zonwering
 • luchtdicht afsluiten bij plaatsing
 • ventilatie

 


Bezoek onze website

http://www.bovenyvo.be

of breng een bezoek aan onze toonzaal.

We geven je vrijblijvend advies en maken graag een offerte voor je.

 

Volg ons op Facebook

 

 

 

Regio Waasland

Toonzaal, Atelier en Administratie


Doornpark 59, 9120 Beveren-Waas

info@bovenyvo.be
Tel: 03/755.17.58

Regio Gent

Toonzaal


Rivierstraat 67, 9080 Beervelde

dekotechnik@bovenyvo.be
Tel: 0475/25.37.19

Regio Vlaams Brabant

Toonzaal


Steenweg 4, 1745 Opwijk

opwijk@bovenyvo.be
Tel: 052/35.66.86