Building Plastics

 

Het familiebedrijf Building Plastics werd in 1973 opgericht met de hoofdzetel in België en een vestiging in Tsjechië en Polen.
Samen met de verschillende buitenlandse dochterondernemingen groeide het sindsdien uit tot toonaangevende specialist in de productie van aluminium- en kunststofprofielen.

Het ruime gamma rolluikprofielen wordt verwerkt in allerhande toepassingen, van rolluiken, rolpoorten tot zwembadoverdekking.
Building Plastics biedt ook screens aan, de meest elegante en moderne oplossing voor zonwering.

Deze kwalitatieve producten voldoen aan de strengste normen op vlak van comfort, veiligheid en energie-efficiëntie. Met een ervaren en dynamisch team werkt Building Plastics gedreven aan een verdere internationale groei in deze markt.

 

 


CONTACT

 

Building Plastics nv

Herlegemstraat 14
B-9771 Nokere

tel: +32 (0)56 60 48 11
fax: +32 (0)56 61 06 57

  info@buildingplastics.be

  www.buildingplastics.be

   www.fb.com/buildingplasticsNV
  www.linkedin.com/company/buildingplasticsNV

 

 

 


 

PRODUCTEN

 

In de sector van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek volgen de nieuwigheden elkaar in sneltempo op.
Producent van aluminium- en kunststofprofielen Building Plastics volgt de markt nauwlettend. We stellen graag onze topproducten aan U voor.

 

Building Plastics biedt een productgamma aan van screens (voorzet-, inbouw- en opbouwscreens) onder de merknaam Lockscreen.
Deze bestaan in  verschillende kastvormen: 90°, 45° en kwartronde extrusiekasten.
Nieuw in het gamma: Inbouwscreen (spouwscreen) met een nieuwe kastafsluitende onderlat, dit alles met het oog op een strak en mooi design.
Daarnaast is een compleet gamma screendoeken te zien: Sergé, Black-out en Soltis, alsook de mogelijkheid om een doek te bedrukken.

Het gamma van de Minirol-rolluiken is beschikbaar in verschillende montagesituaties: voorzet, inbouw en opbouw.
Ontdek onze nieuwe veiligheidsveer voor alle types rolluiken, deze vormt de verbinding tussen het blad en de as en garandeert de opstootbeveiliging waardoor het rolluik vast zit eens het zich in gesloten toestand bevindt.

Met Gararol-rolpoorten biedt Building Plastics een interessante oplossing voor elke garage.
Gararol-poorten worden uit volgeschuimde aluminium profielen vervaardigd en bieden een hoge graad van veiligheid, comfort en isolatie.

De Aquarol zwembadoverdekking bestaat uit kunststofprofielen die uitermate licht en stevig zijn.
Ze vergen weinig onderhoud en zijn weersbestendig en waterdicht. Aquarol bestaat uit een P75 profiel en bevat meer lucht dan zijn kleinere varianten, zo zorgt deze voor meer drijfkracht.
Een weerhaakje zorgt ervoor dat de profielen niet verder kunnen doorbuigen wanneer er gewicht op komt. Hierdoor is het draagvermogen van de P75 veruit de hoogste van de markt.

 

 

 

 

Download de informatiefolders over onze producten.
Klik op de afbeeldingen om te downloaden

 


building plastics profielen


 

Bericht me je vraag, je opmerking of je gegevens voor gratis advies en prijsofferte.

Vragen staat vrij. We kijken uit naar je mail.

 

Overzicht berichten