Rotogether

Roto lanceert Rotogether

Roto lanceert ‘Rotogether’, het online loyaltyplatform voor installateurs, handelaren, verwerkers en alle andere partners die werken met de beslagsystemen van Roto.
Op dit platform vindt u niet alleen informatie over Roto en branded corporate documenten, maar kunt u ook sparen voor cadeaus!


Het platform in een notendop

Het kloppend hart van het platform is het loyaltyprogramma waarmee u punten kunt sparen.
De punten die u als trouwe klant verzamelt, kunt u in de webshop inruilen voor gratis producten, zoals werkkleding, materialen en handige tools. U kunt uw punten ook omruilen voor evenementen. De pagina Events lijst alle incentives op die wij u aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan voorstellingen, concerten, tentoonstellingen en sportevenementen en -activiteiten. In het downloadcentrum kunt u uw punten dan weer gebruiken om corporate communicatietools zoals brochures en handleidingen te personaliseren met uw logo.

Als u ingelogd bent, heeft u bovendien toegang tot alle nieuwsberichten en mist u dus niets van onze nieuwigheden.

 

 

Bezoek www.rotogether.com en ontdek al uw voordelen

Spaar punten en kies uw cadeaus
Het kloppend hart van het platform is het loyaltyprogramma waarmee u punten kunt sparen. De punten die u als trouwe klant verzamelt, kunt u inruilen voor gratis producten. In de webshop vindt u alle beschikbare producten, zoals werkkleding, materialen en handige tools. U kunt uw punten ook omruilen voor evenementen. De pagina Events lijst alle incentives op die wij u aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan voorstellingen, concerten, tentoonstellingen en sportevenementen.

Zet uw logo op Roto-salesdocumenten
In het downloadcentrum heeft u toegang tot een waaier aan corporate documenten van Roto, zoals brochures, productfiches, prijslijsten, promoties en technische handleidingen. Wilt u deze documenten gebruiken om te communiceren met uw eigen klanten? Dan kunt u uw spaarpunten inzetten om de gekozen documenten te voorzien van uw eigen logo.

Krijg toegang tot alle nieuwsberichten
Als u niet ingelogd bent op Rotogether kunt u maar een deel van onze nieuwsberichten lezen. De geregistreerde gebruikers hebben toegang tot alle alle nieuws- en blogberichten. We houden u niet alleen op de hoogte van het laatste nieuws over Roto en de raam- en deurtechnologieën, maar delen ook tips, testimonials, realisaties, wist-je-datjes, promoties, video’s én organiseren regelmatig een leuke wedstrijd.

Hoe verzamel ik punten?
Hoe meer punten u verzamelt, hoe meer producten en events u kunt bestellen. U kunt punten sparen op verschillende manieren:

  • u ontvangt één keer in de maand punten als dank voor uw loyaliteit
  • u ontvangt punten als u een nieuw(e) product(groep) aankoopt 
  • u ontvangt punten als u deelneemt aan surveys, polls en wedstrijden 
  • u ontvangt extra punten als u uw profiel op het platform vervolledigt 
  • uw vertegenwoordiger kan punten uitdelen aan gewaardeerde klanten
  • u kunt zelf punten aankopen als u punten tekort komt

 

Registreer u vandaag nog

Wilt u zo snel mogelijk profiteren van alle voordelen die Rotogether u biedt?
Registreer u dan vandaag nog en ontvang direct uw eerste punten!

 

Rotogether