Toegangscontrole

Toegangscontrole

Wanneer je nieuwe ramen en deuren koopt beveilig je ze zoveel mogelijk tegen inbraak.

Ook wie je woning binnen of buiten gaat heb je liefst onder controle.
Toegangscontrole-systemen maken gebruik van herkenning via een identificatiemiddel. Met behulp van dit identificatiemiddel krijgt een “geautoriseerd persoon” toegang tot de  ruimte.

De meest eenvoudige en gekende toegangscontrole is toegangscontrole met een codeklavier waarop de gebruiker een code moet intoetsen die al dan niet toegang geeft tot de beveiligde ruimte.

Toegangscontrole met elektronische cilinders is vandaag aan een snelle opmars bezig. Dit is een goede optie als het slechts een paar deuren betreft.

Reynaers ontwikkelde nieuwe vingerprintscanners en een keypad die de toegang tot je woning regelen. vingerscanner_1vingerscanner_2
Ook steeds op zoek naar je sleutelbos? Met de nieuwe vingerscanners en keypad van Reynaers Aluminium hoef je nooit meer te zoeken naar die sleutels van je voordeur. De vingerscanners van Reynaers zijn programmeerbaar met de vingerafdrukken van al je gezinsleden. Kies je toch liever een keypad? Geen probleem, een code regelt de toegang tot je woning. Veiligheid en gebruiksgemak zijn essentieel bij de uitbreiding van dit gamma aan toegangscontrole op aluminium deuren.