Harinck

Frager- Fralu: de referentie voor voordeuren in pvc en aluminium

Complete collectie voor uw buitendeur in kunststof of aluminium, verdeeld via de betere schrijnwerker.

Harinck is de referentie voor duurzame, veilige en hoogwaardige voordeuren in pvc en aluminium.
Al 35 jaar lang zijn kwaliteit, afwerking en originaliteit onze troeven.
Harinck biedt het meest complete aanbod aan voordeuren, inkomdeuren en buitendeuren: van tijdloos klassiek tot modern en grensverleggend. Ons gamma is eenvoudig aan te passen op maat en is beschikbaar in een ruim scala aan kleuren.

 
 
 

Contactgegevens:

Harinck nv is fabrikant van deurpanelen Frager en fralu voor de professionele schrijnwerker

Harinck nv

Heirweg 95
B-8710 WIELSBEKE

T +32 (0)56 67 40 50
F +32 (0)56 67 40 51

info@frager-fralu.com

www.harinck.be

Harinck on Facebook

 

Voor elk huis de geknipte deur

 

Frager Fralu heeft een hele reeks mooie oplossingen voor uw woning. 
Ons design en de ruime collectie in aluminium en pvc zorgt er voor dat uw deur stijlvol overeenkomt met de rest van uw woning . Zeker hebben we voor u enkele prachtige deuren die jouw woning een moderne en opvallende look schenkt.

NV Harinck is reeds meer dan 35 jaar producent van de deurpanelen Frager Fralu.

Als toeleverancier aan fabrikanten van kunststof en aluminium schrijnwerk, volgt Harinck nauwgezet de evoluties in de ramenmarkt  op. 

Enerzijds zoeken heel wat mensen naar de klassieke deur zoals indertijd in hout werd gemaakt

Frager Fralu brengt daarvoor de series Tradition, Progress en New Progress uit. Deze deuren zijn afgewerkt met gemolureerde sierlijsten.  De Progress deuren zijn gebouwd in aluminium en kunnen dus de levensduur van het soortelijke houten deur ruimschoots overtreffen. Ze laten zich moeiteloos inpassen in woningen in pastoriestijl en herenhuizen in de stad. New Progress breidt de mogelijkheden in vorm en kleur nog uit. De onderregel in massief aluminium kan voor een kleuraccent zorgen. (bijvoorbeeld koperkleurig op een zwart vlak)

Anderzijds zijn heel wat jonge bouwers en verbouwers op zoek naar een originele, hedendaagse en strakke vormgeving. Frager Fralu biedt voor hen de series Minimal, 3D, Uno en One aan. Bij deze panelen vormen trekker en paneel een geheel. De mogelijkheden worden in de toekomst verder uitgewerkt.

Er is recentelijk een duidelijk een duidelijke keuze van de bouwer en de verbouwer voor vleugeloverdekkende deuren. De techniek voor dit soort deuren zijn ondertussen ingeburgerd en bovendien laat dit nieuwe vormgevingsmogelijkheden toe.

Onze interne ontwerpdienst helpt u graag om uw droom te visualiseren. Een schets of foto van wat u voor ogen hebt volstaat voor ons om u een voorstel te doen. Naast deze flexibiliteit is een korte leveringstermijn een belangrijk pluspunt.

Harinck staat voor een perfect afgewerkt deurpaneel volgens de wens van de klant, geleverd binnen de gestelde termijn. We volgen de nieuwste tendensen en ontwikkelingen op de technische vlak van nabij op. 

 

Onze collecties

Ontdek hier onze diverse collecties. Van het integere Monty tot de meer gedurfde ontwerpen van de Imagine-reeks. Hier vindt iedereen zijn gading en de deur die bij zijn woning, kantoor of bedrijfsgebouw past…

Link naar collecties

 

 

 Catalogen

 
 

 

 

 

Blogs raamambassadeur