MR kozijnen

MR Kozijnen “het adres voor kunststofkozijnen, aluminium kozijnen en meer…”

mr kozijnen

“Iedere klus, groot of klein, voor hoogwaardige kwaliteit en de scherpste prijs moet u bij MR kozijnen zijn”

Bij MR kozijnen staan uw wensen voorop. Voor iedere wens bieden wij oplossingen en kwaliteit en vakmanschap staan daarbij altijd voorop.

MR kozijnen

Naast onze kwaliteits- (HLS) kozijnen kunt u bij ons ook terecht voor deuren, schuifpuien, rolluiken, screens, dakramen, dakkapellen, profielen, terras overkappingen en serres.

Bij MR kozijnen heeft u te maken met zeer ervaren vaklieden op het gebied van kunststof producten. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, staan garant voor kwaliteit en komen van Nederlandse en Belgische bodem. Omdat wij vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze producten geven wij hier standaard 10 jaar garantie op.

 

MR kozijnen is een erkend politie keurmerk “veilig wonen” installateur waarbij onze producten voldoen aan de KIWA / KOMO certificering.

Of u nu kiest voor één kozijn of voor grootschalige projecten, MR kozijnen staat voor vakmanschap met een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs!

 

Kunststof ramen en deuren

De eisen waaraan kunststof raamprofielen moeten voldoen, zijn in de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen: meer bescherming tegen warmte, inbraak en geluid, een betere statica en een goed uiterlijk. Alleen moderne raamsystemen die aan dit eisenprofiel voldoen, houden het vol op de markt – en daarmee bij hun verwerkers, onze klanten.

Ramen zijn als onderdeel van de gevel een uitdrukking van stijl en kwaliteit van leven. Daarbij speelt de emotionele factor een belangrijke rol. Met optische elegantie voor een prettig aandoende woonomgeving moet evenzeer rekening worden gehouden als met de betaalbare verwerkbaarheid, technische aspecten zoals warmte- en geluidsisolatie en inbraakbeveiliging.

Gealan ramen en deuren

Het nieuwe GEALAN-systeem S 9000 NL vormt het ideale platform voor de Nederlandse ramenmarkt. 

s-9000-nl Gealan

In de middendichting-variant met kaderbouwdiepte 120 mm worden Uf-waarden van tot 1,0 W/(m²·K) bereikt, de aanslagdichting-variant behaalt Uf-waarden van tot 1,1 W/(m²·K).

Tegelijkertijd beschikt het systeem S 9000 NL met zijn kaders in de typische blokraam-optiek over de klassieke design-elementen van de Nederlandse markt. Naar binnen of naar buiten, of typische wissel-openingen – voor de diverse toepassingen biedt het nieuwe profielsysteem S 9000 NL voor Nederland optimale oplossingen.

 

download Folder S9000NL


 

Aluminium ramen en deuren

Reynaers & MR kozijnen, een combinatie waar u kunt op bouwen

Reynaers Aluminium is in de bouwsector een toonaangevende Europese leverancier van innovatieve en duurzame aluminiumsystemen. Het aanbod van Reynaers omvat een ruime keuze aan oplossingen en plaatsingstechnieken.

MR kozijn alu

U bent deel van het verhaal

Via Windowmakers Reynaers partner maken we deel uit van het officiële Reynaers-distributienetwerk. U kan kiezen uit een kwaliteitsvol ruim productengamma van Belgisch grootste systeemleverancier.

Ik geef  jullie graag uitgebreid advies over:

  1. Keuze materiaal en reeksen
  2. Kleurmogelijkheden
  3. Warmte isolatie en Geluid isolatie
  4. Afwerking
  5. Type beglazing (welke eigenschappen passen best bij uw project)
  6. Verluchten en/of zonwering
  7. Veiligheid
  8. Onderhoud
  9. Rolluiken
  10. Prijs

Laten we samen bekijken hoe de Reynaers ramen en deuren bij uw woning  passen.


 

Rolluiken

Rolluiken hebben veel voordelen. Rolluiken zijn namelijk isolerend, weren de zon, het vocht en verduisteren. Rolluiken zijn inbraak vertragend en zorgen voor privacy. Rolluiken zijn er in verschillende soorten. Het verschil in rolluiken zitten hem in de de dikte van de rolluik lamel, de verschillende hoogtes, de lak en de gebruikte rolluik onderdelen. De ruime collectie rolluiken van MR kozijnen is ingedeeld in duidelijke categorieën, waardoor u goed de kwaliteit en de prijs kunt vergelijken.

Voordelen van rolluiken van MR kozijnen
In de winter houden de rolluiken de kou van het glas tegen, waardoor er op de energiekosten bespaard wordt. Op warme zomerdagen blijft uw huis lekker koel. De rolluiken houden namelijk de warmte buiten en voorkomen ook nog verkleuring van uw spullen, omdat ze de UV straling tegenhouden. Rolluiken hebben een ventilatie stand. Tussen de lamellen zitten gaatjes waardoor er toch nog licht en lucht door het rolluik pantser heen komt.

De rolluik lamellen zijn met elkaar verbonden waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven. De rolluiken zijn zeer goed bestand tegen stof en vocht endoor de roestvrije industrielagers van het rolluik rolt het pantser stabiel en geruisloos op en af. Doordat de rolluiken zich in gesloten stand voor de kozijnen sluiten, wordt ook de levensduur van uw schilderwerk en kozijnen verlengd.

Bediening van het rolluik
Het rolluik kan door middel van een koord of bandbediening handmatig bediend worden, maar natuurlijk kan het rolluik ook voorzien worden van een elektrische bediening. Vaak wordt er ook gekozen voor de draadloze bediening met een zon- en windautomaat of een tijdschakelaar zodat de zonwering en beveiliging met de rolluiken automatisch geregeld worden.


 

Advies op maat.

Contact

MR Kozijnen 
Emopad 35A
5663 PA Geldrop
Tel: 06-14642225
 
www.mrkozijnen.nl
info@mrkozijnen.nl 
 
U hebt renovatie of bouwplannen.
Een niet te onderschatten onderneming! We staan je graag bij met advies en de correcte prijs. Neem vandaag nog contact met ons op.