Naturama

Welkom bij Naturama!

naturama

De specialist in ramen, deuren & veranda’s!

In een persoonlijk gesprek in bij u thuis worden uw wensen in kaart gebracht en wordt een volledige oplossing op maat uitgewerkt.

Ramen en deuren op maat van Naturama geven uw woning een unieke en exclusieve uitstraling.
Voor uw droomconcept bent U bij Peter aan het juiste adres: Naturama!

Contacteer ons voor  gratis advies en prijzen!

ja-ik-wil-gratis-advies

Contactgeegevens:

Naturama

Peter Aelbrecht

Tel: 0477/81 24 89
Mail:  info@ramen-naturamabe
Adres:  
Tuitenbergstraat 84 | 1750 Sint-Kwintens-Lennik

Web: www.ramen-naturama.be


Wij werken samen met verschillende grote merken:

Gealan ramen en deuren     logo-schuco-partner-pvc_nero   logo-reynaers   logo_renson      deuradvisseur_anaf   hmbysomfy-logoAGC

Kunststof ramen Gealan:
Duurzaam en mild voor het milieu.

PVC is van nature een isolerend materiaal, te vergelijken met de warmte geleidbaarheid van hout.
Dit zal je onmiddellijk merken aan je energiefactuur. PVC ramen & deuren zijn milieuvriendelijk. Ze kunnen niet verrotten of corroderen en gaan daarom extra lang mee.
Ze zijn opgewassen tegen weer en wind en vereisen quasi geen onderhoud.
Dankzij het lage energieverbruik tijdens de productie en het feit dat PVC 100% recycleerbaar is, is het een ecologisch verantwoord product.
Je kan kiezen uit moderne kleuren of de warme uitstraling van de houtstructuren. Ze lenen zich uitstekend voor zowel strak hedendaags als klassieke landelijke woningen.

Kunstsof ramen Chuco:
Duitse topkwaliteit, made in Belgium!
Met zijn verschillende systemen biedt Schüco een ruime keuze aan mogelijkheden: van de sterk warmte-isolerende Premium systemen Corona SI 82+ en Corona SI 82, het standaardsysteem Corona CT 70 met zijn drie contourvarianten Cava, Rondo en Classic tot de eenvoudigere raamsystemen zoals Corona 60 AS. Uit deze systemen kunt u ramen in verschillende vormen en kleuren kiezen.

Aluminium ramen, deuren en veranda’s Reynaers:
Ramen hebben een grote invloed op de vormgeving van uw bouwproject of verbouwing.
Maar er is meer dan alleen een kwestie van smaak. Wat met de levensduur, de isolatiewaarde, het milieu, het onderhoud, de garanties enz…?

Breed toepasbaar.
Aluminium is een licht maar ultrasterk materiaal met veel toepassingsmogelijkheden.
Door het polyvalente karakter laat dit materiaal zich gemakkelijk omvormen naar uiteenlopende designs, van ultrastrak tot uitgesproken Retro.
Aluminium ramen & deuren zijn verkrijgbaar in zowel matte, glanzende of metallic uitvoering in een waaier van RAL kleuren.

Verluchtingen Renson:
Correct ventileren is: 1. toevoeren van verse lucht, 2. doorvoeren van lucht door het huis en 3. afvoeren van vervuilde lucht

Toevoer moet voorzien worden in de “droge ruimtes” (b.v. slaapkamer, living, bureau, …)
Afvoer moet voorzien worden in de “natte ruimtes” (b.v. toilet, keuken, badkamer, …).

 Vervuilde binnenlucht kan leiden tot misselijkheid, hoofdpijn, geïrriteerde ogen, neus of keel, allergieën, CO-vergiftiging, … Maar het kan ook geurhinder en schimmels veroorzaken of condensatie op ramen en spiegels.
Wij verkopen en plaatsen ook muggenramen, rolluiken, sectionale poorten, kantelpoorten en binnendeuren.

Vliegenramen:
Vliegenramen worden steeds vervaardigd uit aluminium. Het grote voordeel is dat onze vliegenramen ‘vaste vliegenramen’ zijn en dus altijd op het raam blijven staan. Dit doordat ze met klemmetjes aan de buitenkant van het raam worden geklipst. De vliegenramen zijn gemakkelijk uit te halen voor onderhoud en zijn verkrijgbaar in de ralkleuren waardoor ze een mooi geheel vormen met het raam.
Naast vliegenramen zijn ook vliegendeuren en vliegenschuifdeuren verkrijgbaar
Ons vliegengaas behoudt, eenmaal opgespannen, steeds zijn vormvastheid en kan aangepast worden aan specifieke wensen van de klant, bv petscreen of Clearview gaas:

Beglazing AGC: 
De glasheldere aanpak
Comfort, licht, schoonheid, veiligheid en rust.

Door de talrijke eigenschappen Een doordachte keuze voor een beter woongenotdie de hedendaagse beglazingen vandaag meekrijgen, leent glas zich tot allerlei functies.
Denken we aan warmteisolatie, bescherming tegen geluidshinder, inbraakvertraging, UV- bescherming, zonnewering en, zeer belangrijk, de mogelijkheid om een persoonlijk cachet aan uw woning mee te geven.

Welk ook uw comforteisen zijn, de juiste glascombinatie zal uw woongenot beduidend verbeteren. Wij helpen u zoeken naar de doordachte en meest geschikte keuze van beglazing voor uw woning, uw gezin, voor Uzelf..
Thermobel Top Ug1.1
Thermobel Advanced Ug1.0
Thermobel Energy 1.0
Tripple 0.5/0.8
Stratobel (inbraakwerend veiligheidsglas)
Phonibel (akoestisch veiligheidsglas)
Stopray (zonwerend glas)

Voordeuren en Sierpanelen Anaf:
De voordeur is het visitekaartje van jouw woning!
De keuze van uw voordeur, een waaier aan individuele mogelijkheden.
De voordeur is zonder enige twijfel één van de belangrijkste elementen van de voorgevel van uw woning. U wil dus graag uw eigen expressie in uw voordeur.
Kies daarom zorgvuldig uit onze uitgebreide voordeur collectie. Ontelbare mogelijkheden, maatwerk en een zeer grote flexibiliteit maken het u zeker niet gemakkelijk.
Vraag zeker naar het vleugeloverdekkende deurpaneel, klasse!

Zonwering:|
Natuurlijk licht is essentieel voor de mens. Het is cruciaal voor ons gevoel van welbehagen en bovendien is het dé ideale gratis verlichtingsbron.
Door voldoende vensters te voorzien trachten wij dit natuurlijk licht dan ook zoveel mogelijk in onze woningen binnen te laten schijnen.

Bij hoge intensiteit – in de zomer – kan de overvloed aan natuurlijk licht het binnencomfort immers ernstig verstoren door:
1. Oververhitting (broeikaseffect)
2. Verblinding
3. Verkleuring van meubilair

4. Weerkaatsing in TV- en computerschermen

Deze tijdelijke negatieve invloeden van het natuurlijk licht kunnen vermeden worden door toepassing van een aangepaste windvaste zonwering

Rolluiken:
Inbouwrolluiken of traditionele: De installatie van inbouwrolluiken vereist een ruimte boven het raam om de oprolas te plaatsen.
Opbouwrolluiken: 
De geisoleerde opbouwrolluik wordt tijdens de raamproductie op het raam gemonteerd. Kast kan achter dagkant of gedeeltelijk in zicht worden geplaatst.
Voorzetrolluik: Deze rolluik wordt meestal op de buitenmuur geplaatst en is dus uitermate geschikt voor renovatie.

Alle types van rolluiken kunnen uitgevoerd worden met een lintbediening of een motor die eventueel met afstandsbediening kan bediend worden.
De rolluikkast kan voorzien worden van een speciaal ontworpen verluchting.
Argumenten die spelen in het voordeel van rolluiken.
     1. Beveiliging tegen inbraak en vandalisme
2. Belangrijke energiebesparing tijdens de winter

3. Aangename temperatuur in de woning tijdens de zomer

4. Bescherming van uw interieur en uw privacy


naturama_01 naturama_02 naturama_03