Profine GmbH | Kommerling

profine Belux bvbaKommerling
Zone 3 Doornveld 110

1731 Zellik-Asse
T 02 466 99 60
F 02 466 76 27

info@profine-group.be

 

profine GmbH werd in 2003 opgericht als resultaat van het samenvoegen van de activiteiten van KBE, Kömmerling en Trocal en HT TROPLAST.
De onderneming stelt 3.700 mensen tewerk, waarvan 2.200 in Duitsland. De geconsolideerde omzet bedroeg 863 miljoen euro in 2007. De productiecapaciteit, verdeeld over 28 vestigingen in 21 landen, bedroeg 450.000 ton.
Naast Duitsland produceert de International Profile Group in Frankrijk, Italië, Spanje, Rusland, Oekraïne, de Verenigde Staten en China.

profine Belux bvba is het verkoopkantoor voor België en Luxemburg van Kömmerling-profielen. Ons kantoor is gevestigd in Zellik-Asse aan de rand van Brussel en vormt de schakel tussen het productiebedrijf in Pirmasens Duitsland en de erkende verwerkers in België en Luxemburg die met Kömmerling-profielen buitenschrijnwerk vervaardigen voor nieuwbouw en renovatie.

Voorts verstrekken onze professionele medewerkers aan de bouwheren, architecten en promotoren vakkundig advies over de toepassingen met de Kömmerling-producten.

Visie

Met vertrouwen, openheid en transparantie willen wij de uitdagingen van de toekomst tegemoet treden en onze leidinggevende positie in de Europese markt verder gestalte geven.

Bij Kömmerling denken we in oplossingen.

Onze onderzoekers zijn bezorgd over de toekomst en bedenken dan ook comfortoplossingen op mensenmaat.

Bij Kömmerling denken we aan het milieu.

Van bij de grondstof tot en met het transportmateriaal wordt alles aan milieuvriendelijkheid onderworpen. Wat bijvoorbeeld kan uitmonden in de terugname van oude ramen, in recyclage en in gesloten transportkringlopen.

Bij Kömmerling denken we aan kwaliteit.

We hanteren daarbij een gedetailleerd kwaliteitssysteem dat ons het ISO 9001-certificaat opleverde. Het testen gebeurt overigens door internationaal erkende instituten.

Bij Kömmerling denken we aan onze partners.

Onze partners zijn de erkende schrijnwerkers in uw buurt die op basis van Kömmerling-profielen uw ramen, deuren, rolluiken, … maken. Wij leiden hen op, ondersteunen hen en … luisteren naar hen.


U vind onze producten verder op deze site onder volgende berichten: