RD Group

RD Group

Voordeuren herstellen

Rijksweg 132
8710 Sint-Baafs-Vijve
BE 0645.604.185
info@voordeurrenovatie.eu
+32 (0)475 65 21 82


Onze diensten

RD


Bedrijfsfilm


Voor wie?

Nieuwbouw
U bent een nieuwbouwwoning aan het zetten en u moet snel een voordeur kiezen? U heeft schrik dat die deur al zal beschadigd zijn voordat uw huis wordt opgeleverd? Wij hebben dé oplossing : vertrekkend vanuit een basis witte uitvoering, geplaatst door ons of een 3de partij, wordt de deur als laatste afgewerkt.

Immo
U verkoopt uw woning en het bestaande schrijnwerk heeft een kleur of uitvoering die uit de mode is? Of het schrijnwerk ziet er niet meer goed uit en het hindert de verkoop? Verhoog de verkoopprijs aanzienlijk en versnel de verkoop door een minimale investering!
Renovatie
U heeft een oude(re) bestaande woning gekocht? Het schrijnwerk in de woning heeft een andere kleur of stijl van dan wat u in gedachten had? Wij hebben dé oplossing: wij renoveren uw voordeur in eender welke stijl, kleur of uitvoering!
Industrie
U huurt een winkelpand of industriegebouw op de lange termijn of u bent net de trotse eigenaar geworden van een bestaand bedrijfspand? U wilt dat het gebouw ook huisstijl ‘proof” wordt? Wij komen ter plaatse herlakken en brengen uw schrijnwerk in lijn met uw huisstijl!

Bekijk onze folder

folder-rdgroup_Pagina_1    folder-rdgroup_Pagina_2


Producten toegelicht: