Techwin | Klanten getuigen 1

De klant heeft het laatste woord.
Het doet dan ook deugd als onze klanten tevreden zijn. Dat onze klanten uiterst tevreden zijn van onze dienstverlening tonen deze getuigenissen duidelijk aan.
We laten jullie mee lezen wat enkele klanten vinden van de producten en diensten van Techwin.

RAMACO, gevestigd te Eeklo en specialist in ramen & deuren, blinkt uit in vakmanschap en technologische innovaties.
De klanten kunnen er kiezen, zowel voor hout, alu of PVC, in functie van hun favoriete bouwstijl.
Hun 45 medewerkers en 42 jaar ervaring zorgen voor een perfecte totaaloplossing, van ontwerp over fabricatie tot plaatsing.

Mollekens-Celis is een bekende familiale interieurinrichter uit Duffel, gespecialiseerd in maatwerk.
Naast een aantal kantoortoepassingen, zijn het merendeel van hun klanten particulieren. Zij zorgen voor het totaalproject t.t.z. van ontwerp over eigen productie tot plaatsing. Naast keukens, badkamers en maatkasten, hebben zij zich sterk gespecialiseerd in de inrichting en de afwerking van zolders en dit van A tot Z. Veertien gemotiveerde werknemers zorgen voor een grote klantentevredenheid.

R²PROJECTS vindt zijn oorsprong in mei 2007, toen Jan Rens (vroegere Rens bvba) en Chris Rymenants (vroegere RVN-Construct) de handen in elkaar sloegen om dit bedrijf op te richten.
Deze samenwerking leidde tot een ramen-, deuren- en verandaspecialist die er naar streeft een uitmuntende service te verstrekken op alle vlakken van zijn activiteiten, gaande van het ontwerpen, over productie tot de plaatsing bij de klant. Dit zorgde voor een fikse groei en een personeelsbestand van 30 gemotiveerde werknemers.

Interview Nick Gasnier, Project- & Sales Manager RAMACO

«De duidelijkheid en het gebruiksgemak, van zowel JoPPS als JoRPA, tonen aan dat TECHWIN de specifieke problematieken van onze sector door en door kent. » aldus Nick Gasnier, Project- & Sales Manager RAMACO.

«Wij gebruiken de configuratie- en calculatiesoftware JoPPS van TECHWIN sinds 1996. Reeds vele jaren dus, ondervinden wij dagelijks de kracht van deze software voor onze bedrijfsprocessen. De duidelijkheid en het gebruiksgemak tonen aan dat TECHWIN de specifieke problematieken van onze sector door en door kent. Zelfs voor de configuraties en offertes van onze alu-afdeling maken we gebruik van de JoPPS software.

Voor onze planning zijn we nu opgestart met de implementatie van JoRPA. Wat onmiddellijk opvalt is het gemak waarmee we deze software kunnen personaliseren en aanpassen aan de noden van RAMACO. Bovendien is het mogelijk om vanuit verschillende softwareprogramma's, één globale i.p.v. drie planningen te maken. Al onze ploegen kunnen zowel hout, PVC als Alu plaatsen en kunnen op die manier zeer efficiënt door elkaar worden ingezet. Ook de synchronisatie met onze boekhouding kan makkelijk geïmplementeerd worden.

De gesprekken die we met TECHWIN voeren zijn zeer gestructureerd. Bovendien begrijpt TECHWIN onmiddellijk wat we echt nodig hebben want wij spreken namelijk dezelfde "taal van de schrijnwerker".

Gezien onze, meer dan 20 jaar, ervaring met TECHWIN kunnen wij zonder overdrijven bevestigen dat de support zeer goed is georganiseerd. Bij de eerste telefoon krijgen we snel respons en neemt men ruimschoots de tijd om naar ons te luisteren.

In alle eerlijkheid, kan ik alleen maar de samenwerking met TECHWIN, ten zeerste aanraden. »

Nick Gasnier, Project- & Sales Manager RAMACO

Interview Yves Mollekens, Zaakvoerder Mollekens-Celis

"Wij gebruiken de JoRPA-planningssoftware  sinds de eerste lancering door TECHWIN. Met één oogopslag hebben wij, dankzij de gebruikte icoontjes, een overzichtelijke situatie van onze planning", aldus Yves Mollekens, zaakvoerder.

"Reeds lang waren wij op zoek naar een geschikte planningstool om onze zelf ontworpen Excel-files te vervangen. Via de beurs Prowood in Gent, leerden we de nieuwste ontwikkeling van TECHWIN kennen.

Wij gebruiken het nu reeds meer dan twee jaar en dan vooral voor de organisatie en planning van onze productie- en plaatsingsploegen. Via een scansysteem registreren wij ook alle materialen en uren. Zo kunnen we perfect nacalculeren. Nu onze organisatie wat gewijzigd is, willen we van de gelegenheid gebruik maken om de toepassingen nog te verfijnen en de andere mogelijkheden van JoRPA verder te implementeren.

Het grootste voordeel voor ons is dat JoRPA zeer expliciet en overzichtelijk de situatie weergeeft. Met de "groene en rode bolletjes" - zoals wij dat noemen - zie je onmiddellijk of alle elementen aanwezig zijn om de projecten correct en efficiënt uit te voeren. De JORPA-software is zo gebruiksvriendelijk en zonder maatwerk, makkelijk te personaliseren, dat we slechts een tweetal keer beroep hebben moeten doen op de TECHWIN-helpdesk.

JORPA is, door het makkelijk aanpassen van de parameters eigen aan ons bedrijf, o.i. uiterst geschikt, ook voor binnenschrijnwerkers  die de planning en de efficiëntie van hun productie- en plaatsingsploegen willen optimaliseren."

Yves Mollekens, Zaakvoerder Mollekens-Celis

Interview Chris Rymenants, Zaakvoerder R²PROJECTS

"JoRPA van TECHWIN zorgt voor tevreden klanten!", dixit Chris Rymenants

"Klantentevredenheid is voor ons het "speerpunt" en wordt in onze sector meestal geassocieerd met leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit. Om dit te realiseren doen wij beroep op de planningssoftware JoRPA van TECHWIN. Die zorgt voor een efficiënte organisatie en de daaruit voortvloeiende reputatie. Daardoor werken wij zo goed als zonder echte "verkoop". Het merendeel van onze klanten werven wij via "mond-tot-mond" reclame en onze vernieuwde toonzaal.

Wij zijn geëvolueerd, van een manueel planbord en later de Google-kalender, naar JoRPA, een speciaal voor schrijnwerkerijen ontwikkelde software. Wij waren één van de eersten die dit pakket in gebruik hebben genomen. Het helpt ons vooral, op vandaag,  voor de organisatie van onze 6 plaatsingsploegen. Want, zeg nu zelf, het zijn de buitenactiviteiten bij de klant die het best onder controle moeten blijven. Via de beschikbare software kunnen wij onze plaatsingsploegen, uitgerust met een iPad, perfect aansturen, een snelle rapportering ontvangen en het overzicht behouden.

Onze volgende uitdaging is JoRPA te implementeren voor de productieplanning. Ook daar willen we ons nog beter organiseren om snel te kunnen reageren, zonder verlies aan efficiëntie.  

Ten slotte nog een goede raad: een automatisering van je bedrijfsprocessen kan je beter toevertrouwen aan een dienstverlener die de sector en de verschillende variabelen perfect kent. Gezien onze goede ervaring met TECHWIN via JoPPS en vooral JoRPA, hebben we alle vertrouwen in de verdere optimalisatie van de planning van ons productieproces."

Chris Rymenants, Zaakvoerder R²PROJECTS

CREON staat voor Creatief Ondernemen en bestaat uit een aantal bedrijven, allen aan de bouw gerelateerd. CREON Online is gespecialiseerd in het aanbieden van ramen & deuren, rolluiken en parketvloeren via digitale weg. Daarvoor werden 3 gebruiksvriendelijke websites gemaakt, die als platform dienen voor informatie, configuratie, prijsberekening en bestelling. CREON Construct is vooral actief in de projectontwikkeling

Schrijnwerkerij Coenjaerts uit Hamont-Achel is gevestigd in Hamont-Achel en gespecialiseerd in binnen- en buitenschrijnwerk, interieurbouw en houtskeletbouw.
Al vijf generaties lang stellen wij onze expertise ter beschikking van onze klanten. Alles wordt geproduceerd door eigen personeel, met respect voor budget en timing.

Het familiebedrijf De Clerck BVBA bestaat al sinds 1965, toen grootvader Etienne algemene timmer- en schrijnwerken, in hout, uitvoerde.
Hout heeft nu plaats moeten ruimen voor PVC. Zoon Dirk en kleinzoon Frederik zetten, meer dan 50 jaar later met veel zorg, het werk van Etienne verder.
Nieuwe volautomatische productiehallen werden geïnstalleerd en een nieuwe toonzaal in Vrasene werd geopend. Op vandaag telt De Clerck 30 gemotiveerde medewerkers.
Een dergelijke groei vraagt automatisatie en gebruik van de gepaste software.

Interview Alex de Ruiter, CEO CREON GROUP

"De programma's van TECHWIN doen precies wat wij verwachten", dixit Alex de Ruiter

"Naast onze software, speciaal uitgewerkt voor onze E-commerce via CREON Online, gebruiken wij JoPPS  als offertepakket. Wij hebben daarvoor de markt "afgeschuimd" en TECHWIN kwam, als meest geschikt, in aanmerking.  Het JoPPS-pakket blijkt, iedere dag opnieuw, de beste keuze te zijn. Temeer omdat in ons geval, bij online bestellingen, een duidelijke en klantvriendelijke offerte meestal de doorslag geeft.

Binnen de CREON Group hebben we voor onze 'Construct Unit', het planningspakket van TECHWIN, JoRPA, geïmplementeerd. Dit biedt ons de mogelijkheid om alle gegevens en documenten van één bepaalde klant te centraliseren. Iedereen kan op ieder moment het volledige overzicht raadplegen. Het brengt dus orde in onze papierchaos en fungeert als een groot CRM-systeem op maat van onze sector.

Verder kunnen wij rekenen op een professionele en snelle respons op onze vragen.  De persoonlijke aanpak van TECHWIN maakt van onze implementatie een prettige samenwerking. Dit illustreert duidelijk dat het belangrijk is de automatisering van uw bedrijfsprocessen rechtstreeks toe te vertrouwen aan een ontwikkelaar van software, die bovendien erg vertrouwd is met de sector van de schrijnwerkerijen."

Alex De Ruiter, CEO CREON GROUP

   

Interview Geert Coenjaerts, zaakvoerder

Hoe hebben jullie JoRPA ontdekt?

Wij waren zelf op zoek naar een planningsmodule. Hebben er dan ook heel wat gezien en geëvalueerd. We hebben TECHWIN gevonden via internet.

Welke modules van JoRPA gebruiken jullie?

Wij gebruiken uitsluitend de module voor de productieplanning en plaatsingsploegen. We gebruiken het per werknemer.

Hoe is de implementatie van JoRPA verlopen?

De implementatie is zeer vlot verlopen. De JoRPA module draait zelfstandig.

Waarom hebben jullie voor JoRPA gekozen?

Voor de flexibiliteit om de werknemers te plannen en de uren bij te houden.

Welke voordelen brengt JoRPA?

Het overzicht, zelfs op lange termijn laat het ons toe vooruit te zien en correcte afspraken te maken met de klanten.

Zouden jullie JoRPA aanraden aan andere schrijnwerkerijen?

Zeker weten. Het is een zeer praktische tool.

Geert Coenjaerts, zaakvoerder

Interview Frederik De Clerck, zaakvoerder De Clerck ramen en deuren in PVC

"Via Deceuninck hebben wij in 2000 kennis gemaakt met TECHWIN. Bij de opstart van onze geautomatiseerde productielijnen hebben wij dan beslist om JoPPS, software voor configuratie en calculatie van ramen en deuren, te installeren.

Door onze verdere gestage groei, hadden we in 2015 nood aan een sterke administratieve vereenvoudiging. Na marktonderzoek en de goede ervaringen met TECHWIN hebben wij hun nieuwste planningspakket JoRPA geïmplementeerd. JoRPA laat ons toe om de volledige flow van offerte tot facturatie overzichtelijk te centraliseren via een unieke database.
 
TECHWIN levert uitsluitend software aan schrijnwerkerijen en kent onze sector dus door en door. Wij hebben onmiddellijk gevoeld dat in hun softwarepakketten deze eigenheid is verwerkt. Deze expertise laat hen ook toe, indien nodig, gemakkelijk onze software te personaliseren en de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren.
 
Vorig jaar heb ikzelf de volledige implementatie van JoRPA meegemaakt. Dit is, ook rekening houdend met onze eigen specificaties, erg vlot verlopen.
 
Eén van de belangrijkste aspecten voor de samenwerking met een softwareleverancier, is naar mijn gevoel, de vlotheid van ondersteuning. Wie heeft er eens geen vraag of een speciaal project? Bij TECHWIN is de kans groot dat ze reeds ervaring hebben met onze vraagstelling. In de meeste gevallen worden we dan ook onmiddellijk verder geholpen via hun helpdesk. Dit is ongetwijfeld een groot voordeel wanneer men samenwerkt met de ontwikkelaar zelf.
 
Zonder aarzelen, raad ik alle collega's aan, beroep te doen op TECHWIN."
 
Frederik De Clerck, Zaakvoerder

Brusselsesteenweg 267
B-2800 Mechelen

T +32(0)15 44 64 64

 

 

ERKEND OPLEIDINGSVERSTREKKER