Vink

 

 

 

 

 

Welkom bij Vink!

Vink levert vanuit voorraad het breedste assortiment kunststof halffabrikaten van Europa.
Kunststof halffabrikaten in de vorm van platen, staven, profielen en folie evenals een uitgebreid programma buizen en fittingen.
Onze klanten situeren zich in de industriële, de bouw- of de signs & graphics sector.

Vink, een brede service.

Naast het uitgebreide voorraadprogramma kunststoffen, verleent Vink een brede service.
Zo kunt u genieten van onze zaag-op-maat service, onze professionele projectondersteuning en onze just in time  leveringen waardoor u zelf geen voorraad meer hoeft te houden.
Dagelijks doorkruisen onze vrachtwagens heel België en Luxemburg om uw kunststof halffabrikaten bij u af te leveren.  
 

Vink, meer dan alleen kunststof.

Een baseline die wij dagelijks proberen waar te maken en die uitstekend omschrijft waar Vink voor staat en waar we continu naar streven. We willen optreden als de ultieme solution provider voor al onze klanten, gaande van de éénmanszaak over de grotere KMO tot de grensoverschrijdende MNO.

Naast een kwalitatief en volledig productengamma (Vink is immers veel meer dan enkel kunststof) willen we vooruitstrevend zijn in de service die we aanbieden aan onze klanten. Ons gedreven team, dat beroep kan doen op jarenlange kennis en ervaring, staat steeds klaar om oplossingen te zoeken en haar kennis te delen met u.
 

“Plastic solutions and more”

Vink is er zich sterk van bewust dat langdurige relaties enkel kunnen worden opgebouwd op een fundering van wederzijds vertrouwen.
Het continue opleiden van onze interne medewerkers tot echte “trusted advisors” is hierbij dan ook van groot belang.

“Plastic solutions and more” is dus veel meer dan alleen een slogan.
Het draagt onze missie uit en vertaalt naar de praktijk waarom 150 medewerkers elke dag klaarstaan om het beste van zichzelf te geven. Het zegt wat we voor u willen betekenen, zowel vandaag als morgen.

Producten

Vink verdeelt een ruim productassortiment kunststoffen in talrijke uitvoeringen, afmetingen en vormen zoals; platen, vellen, blokken, staven, buizen en profielen. Alles bij elkaar meer dan 20.000 uitvoeringen die grotendeels uit voorraad leverbaar zijn. Deze enorme voorraad is exact afgestemd op de kunststofbehoeftes van onze afnemers die zich in vrijwel alle takken van de bedrijfswereld situeren. Ons assortiment is opgedeeld in volgende productgroepen :
 

Building & Construction

Kunststoffen spelen een steeds grotere rol binnen het marktsegment van de bouw en de constructie.  Meer en meer bewijzen kunststoffen hun nut in deze branche. Kunststoffen zijn inmiddels breed geaccepteerd omdat ze een unieke combinatie van eigenschappen bieden: sterkte, helderheid, weerbestendigheid, vormbaarheid, licht gewicht en hoge isolatiewaarden.

Andere trefwoorden voor het succes van kunststoffen in deze markt zijn duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en snelle montage. Omdat Vink  voor zowel binnen- als buitenprojecten, producten van hoge kwaliteit biedt met een vlekkeloze service. Wij bieden een breed assortiment van interesante materialen aan voor:
 

 

Over Vink

In 1969 startte Vink als een van de eerste Belgische ondernemingen haar voorraad- en distributie aktiviteiten op het gebied van kunststof halffabrikaten. Inmiddels telt de onderneming meer dan 750 medewerkers, verdeeld over vestigingen in een groot aantal Europese landen.

Vink heeft een ruim 20.000 artikelen omvattend assortiment platen, blokken, buizen, fittingen, staven en vellen. Deze voorraden en een eigen vervoersapparaat maken het Vink mogelijk direkt aan elke marktvraag te voldoen.

Vink is gegroeid tot Europa's grootste voorraadhouder en distributeur van kunststof halffabrikaten en vormt de belangrijke schakel tussen kunststof producenten en verwerkers.

Het marktgebied varieert van de chemische industrie tot de bouwbranche en van de machine-industrie tot lichtreclamebedrijven. Ervaring en kennis over kunststoffen, een volledig geautomatiseerde orderverwerking, het grootste voorraadprogramma van Europa en een in eigen beheer opererende expeditie-afdeling, ... deze faciliteiten maken het Vink als geen ander mogelijk om snel en zorgvuldig aan vrijwel elke marktvraag te voldoen.

Contacteer ons

VINK BVBA
Industriepark B-7
2220 Heist-op-den-Berg
Tel. 015/25 97 11
Fax 015/24 95 92

 

Industry   
Tel. 015/25 98 10 
Fax 015/25 99 04
e-mail industry@vink.be 

 

Signs & Graphics
Tel. 015/25 98 50
Fax 015/25 99 05
e-mail publicity@vink.be

 

Building & Construction 
Tel. 015/25 98 40
Fax 015/ 25 99 02
e-mail building@vink.be 

 

Glasvezelversterkte kunststoffen
Tel. 015/25 99 64
Fax 015/ 25 99 09
e-mail frp@vink.be

Vul contactformulier in en we bezorgen je vrijblijvend informatie en prijzen