Osta Classics: DAPBADT-systeem

Dapbadt systeem van Osta Classics breidt uit,  een succesvol gepersonaliseerd systeem om designlijnen in PVC deurpanelen te vormen.

 

Het Dapbadt systeem is een speciaal ontwikkeld systeem door Osta Classics, om lijnen in een deurpaneel te vormen.

De trend van deurpanelen zet zich voor in horizontale lijnen die uitgelijnd zijn op de dwarsprofielen van het zijlicht. Om deze lijnen te verkrijgen gaan andere paneelproducenten gaan frezen in de plaat om daarna de gefreesde lijnen te lakken in een bijgaand kleur.

Vooral bij deurpanelen met houtstructuurfolies zoals Renolit en Hornschuch, is dit visueel niet altijd een geslaagde combinatie. Vaak zie je Gouden eik of Nussbaum panelen met gelakte bruine lijnen, wat enorm opvalt. Ook verkrijg je een product verzwakking wanneer een groef in een plaat wordt gefreesd. Wanneer je in een PVC plaat van 2 mm dik, lijnen van 1 mm diepte gaat frezen, is dit altijd een zwakke plaats om later te scheuren.

Maar het belangrijkste probleem is de houtnerf die bij Houtstructuurfolies wordt weg gefreesd. De lijnen die ingefreesd zijn, tonen een vlak oppervlakte, en niet meer de houtstructuur.

 

 

Daarom dit uniek Dapbadt systeem van Osta Classics.

Of de particulier een model kiest met horizontale of verticale lijnen, soms beide, het kan perfect aangepast worden aan zijn keuze. Ook de maat van de lijnen kan gekozen worden. Bij het Dapbadt systeem kun je lijnen kiezen vanaf 6 mm breed tot 45 mm of meer. De houtstructuur folie gaan daarbij naadloos over van het vlak gedeelte tot in de groef, zonder kleurverschil, aangezien de plaat word gevormd uit een stuk. Kwaliteit blijft behouden doordat er geen dikteverlies van de plaat bestaat.

 

 

Om uw panelen esthetisch mooi in uw kader te krijgen, al dan niet uitgelijnd op een zijlicht, gebruikt u best het Dapbadt systeem van Osta Classics.

Hoeveel lijnen er ook in dit paneel verwerkt worden, de prijs blijft steeds hetzelfde.

 

 

Heeft u nog nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen contactformulier .

Of bezoek onze website

 


 

 

 

[widgets_on_pages id=”Osta”