Walbers

CONTACTGEGEVENS

walbers beerse

Walbers woningafscherming bvba

fax: +32 (0)14 61 63 36
 

Bisschopslaan 100
B-2340 Beerse

www.walbers.be

 


ONZE MISSIE 

‘Uw comfort is onze zorg’. Als familiebedrijf zijn wij dagdagelijks bezig om het wonen voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Ons team staat elke dag klaar om u de correcte service, stiptheid en kwaliteit van onze producten en plaatsingen te garanderen. In een wereld van continue verandering, willen wij enkel het beste voor U.

ONZE VISIE

Om onze missie te kunnen bereiken, is het belangrijk dat wij investeren in onze medewerkers. Ons team volgt jaarlijks meerdere cursussen, opleidingen en bijscholing om u de correcte informatie, installatie en kwaliteit te garanderen. Om u en onze medewerkers zo goed mogelijk bij te staan, voeren wij continue vernieuwingen in toonzaal en werk-materialen. Als team zitten wij dan ook wekelijks samen om te kijken op welke manier we nog efficiënter kunnen werken.

ONZE WAARDEN

Onze missie en visie worden gerealiseerd door de inzet van elke medewerker. Om dit te kunnen verwezenlijken, zijn er een aantal kernwaarden die wij hanteren binnen onze organisatie, waarbij op volgende nog sterker wordt ingezet:

  • ‘Betrouwbaarheid’: Door eerst te luisteren naar uw noden, kunnen wij eerlijke en correcte productinformatie bieden.
  • ‘Kwaliteit’: Wij werken enkel met gecertificeerde producten met respect voor mens en milieu.
  • ‘Klantgerichtheid’: Wij gaan steeds voor een correcte afwerking volgens de regels van de kunst. Echt vakmanschap!
  • ‘Service’: Steeds DAT stapje verder gaan!

ONZE PARTNERS

walbers partners

 

 


BEKIJK ONZE TOONZAAL ONLINE

Wij zijn fier op onze toonzaal. Walbers woningafscherming vernieuwt op zeer regelmatige basis de producten in de toonzaal. Op die manier kunnen wij u het allernieuwste op de markt tonen en kunt u bij ons ter plekke de kwaliteit van de producten bekijken. 

U kunt reeds een interactief bezoekje brengen aan de toonzaal. Klik op meer info en u komt terecht op de online toonzaal. U beweegt uzelf interactief voort door op de blauwe pijlen te klikken. 

 

toonzaal walbers beerse


ONZE PRODUCTEN

Klik op product voor meer informatie.

LICHTKOEPELS

LUIKEN

ROLLUIKEN

ZONWERING

TERRASOVERKAPPINGEN

ramen en deuren