Wilms | Rolluiken – Zonwering

wilms rolluiken

Wilms nv

Molsebaan 20
2450 Meerhout

www.wilms.be  |  wilms@wilms.be

Telefoon: 014/36.99.70  |  Fax: 014/30.96.47

Startfoto
Luchtfoto Wilms nv

 

Social media;

Facebook https://www.facebook.com/pages/Wilms-nv/137104526360574
   
Twitteraccount   @ https://twitter.com/Wilms_nv
Pinterest https://www.pinterest.com/wilmsnv/

 

Bedrijfsfilm

https://youtu.be/3YOhwlpA8A0

 


 

 


Bedrijfsvoorstelling:

40 jaar geleden werd de firma Wilms opgericht, een succesverhaal, want Wilms is uitgegroeid tot één van de belangrijkste trendsetters in Europa wat betreft de productie van rolluiken en zonweringsystemen.
Met een productieoppervlakte van meer dan 40 000 vierkante meter, is Wilms één van de referenties in de rolluik- en zonweringsector.

 

INNOVATIE IS PRIORITEIT

De markt verandert continu en er worden steeds hogere eisen aan producten gesteld.
Daarom zet Wilms de laatste jaren fors in op nieuwe innovatieve producten. Het resultaat hiervan zijn enkele gepatenteerde producten (Rolvent® / ZIPX®)  van een uitstekende kwaliteit, uniek op de markt en vooral EPB conform.

DOORGEDREVEN SERVICE

Wilms werkt samen met duizenden professionele partners over heel de wereld en ze zijn het er allen over eens,  de combinatie van een uitgebreid gamma topproducten met de kwaliteit en de uitmuntende service, maakt van Wilms de ideale partner voor al uw rolluik- en zonweringtoepassingen, nu en in de toekomst.

MET MENSEN VOOR MENSEN

Wilms hecht veel belang aan persoonlijk contact. De bedrijfsvisie ‘Met mensen voor mensen’ wordt dan ook hoog in het vaandel gedragen.
Zowel klanten, medewerkers als leveranciers genieten bij Wilms van een persoonlijke aanpak. Iedere regio heeft een vaste vertegenwoordiger, binnendienstmedewerker en chauffeur.
Op deze manier bouwen we een vertrouwensband op.