Polmarplast | Somfy Tahoma

Uw hele huis onder controle, waar u ook bent met Somfy smart home producten. Een geheel nieuwe manier om producten in huis op afstand te besturen met uw smartphone of tablet!

De TaHoma® interface is ontworpen voor het verbonden huis en stelt u in staat om al uw huisapparatuur centraal aan te sturen, om op
afstand met uw huis verbonden te blijven en altijd en overal in te spelen op onverwachte situaties.

De beste radiotechnologie

Somfy’s elektrische motoren zijn toegerust met de nieuwste exclusieve technologie: io-homecontrol®.

  • Deze betrouwbare radiotechnologie maakt Somfy motoren tot de veiligste in hun soort.
  • Zij geven een terugkoppeling van informatie waardoor u uw huis vanaf uw zitplaats kunt besturen.
  • Onze technologie wordt door de grootste huisapparatuur-producenten toegepast, voor optimale compatibiliteit.

Comfort
“Dankzij de Somfy huisautomatisering kan ik al mijn verbonden huisapparatuur besturen: mijn luiken, poort, belichting etc., ongeacht of ik thuis ben of onderweg. Ik creëer mijn eigen leefscenario’s zodat ik mijn huis met een enkele knopdruk precies kan laten doen wat ik wil.”

Veiligheid
“Veiligheid gaat bij mij boven alles. Als ik een paar dagen weg van huis ben, dan lijkt het nog steeds alsof ik thuis ben. Het systeem kan mijn huis in de gaten houden als ik weg ben en stuurt mij indien nodig direct een waarschuwing.”

Besparingen
Zowel in de zomer als in de winter kan ik mijn huis zonder veel na te denken op de juiste manier isoleren. Een zonnesensor en een timer openen en sluiten de luiken automatisch voor mij.”